Разработване, производство, консултации,
доставка до клиента

Stacks Image 168
LUBRICANT CONSULT GmbH е производител на смазки, глобално представен навсякъде по света. Разработва, произвежда и доставя високо-качествени греси, масла, пасти и спрейове за почти приложения в индустрията и производствените сетори, както и в домакинството. Известна под търговската марка LUBCON, компанията е основана през 1980 година и оттогава е създала всеобхватна мрежа от клонове и търговски представителства по целия свят. Нашата висока степен на специализация, високото темпо на иновации и първокласните ни продукти са някои от причините за растящия успех на LUBCON на световния пазар, превръщайки го в известна и уважавана марка.

Модерно производство, екипи от инженери и химици в тяхната собствена лаборатория за развитие с грижата, че новото поколение предимно синтетични смазки обхваща всички отрасли на промишлеността.
Смазките, произведени от Lubricant Consult GmbH са одобрени и препоръчани от повече от сто производители на машини, инструменти и други OEM (origial Equipment Manufacturers).
Lubcon в продължение на много години е уважаван доставчик на специални смазочни материали за най-взискателните клиенти напр. Еърбъс, Формула 1, ракета-носител Ариана в, ICE влаковете, и т.н.

При разработването на нови смазки Lubricant Consult GmbH работи в тясно сътрудничество с Висшето техническо училище в Хановер, Института Фраунхофер и Университета в Магдебург. Тестовете в института в Хановер показаха, че в сравнение с други смазочни материали, нашите смазки подобряват защитата от износване с една трета. Температурата може да се намали наполовина, и в същото време живота на смазката се увеличава десетократно.
Внимателно подбраните суровини, модерната база и производствени методи осигуряват над средното ниво на издръжливост на LUBCON смазките.
Stacks Image 3253
Stacks Image 3257
Stacks Image 3255

© 2020 Igor Albreht contact