Поддръжка / Почистване

Почистване
TURMOCLEAN KVM
Много бързо и ефективно почиства инструменти, изхвъргачи (еджектори), дюзи и каналите за топла вода на екструдерите и шприцмашините – обикновено без демонтаж на инструмента, в самия работен процес. Улеснява бързата смяна на един материал с друг и по този начин повишава ефективността на машината. Отстранява твърдите и устойчиви замърсявания, както и следите от оксидация.
TURMOCLEAN KVM е подходящ за почистване на следните термопластични материали:
ABS, CA, PMMA, PA, PC, PEТP, PBTP, HDPE, LDРE, POM, PP, PS, PSU, PVC, PVDF, SAN, TPU.
LC 500
Специален препарат за почистване в промишлени предприятия и работилници. Почиства и обезмаслява почти всички повърхности: метали, стъкло, камък и различни пластмаси. Подходящ за инструменти, постелки или килими. Бързо се изпарарява без да остави следи.
Поддръжка
Korroquick
Смазка, коята прониква и предпазва от ръжда – рядко, течно, бързо проникващо масло без мирис. Много бързо разгражда ръждата и разделя силно корозирали части, както и позволява движение отново. Надеждно предотварява скърцането в резултат на пластични деформации, осигурява краткосрочна защита от корозия. Отблъсква водата, предпазва от разпространение на пълзящия поток. LUBCON KORROQUICK е идеален за ползване във всяка работилница, за поддръжка на метални тръби, гайки, винтове и други свръзки.
Turmogrease NBI
Смазочно средство със специален комплексен сапун, устойчиво на вода и алкални, за смазване на лагери и недостъпни точки. Защитава от износване, намалява триенето, удължава интервалите за смазване и по този начин удължава живота на съоръженията.
Монтаж
Turmopast MA серия
Специална синтетична паста за смазване на плъзгащи и ролкови лагери при екстремни експлоатационни условия. Благодарение на пакета рафинирани ЕР адитиви пастата е много устойчива на налягане, образува защитен филм, който е устойчив на вода, пара, на киселини и основи.
Turmopast NBI 2 white
Смазочна и монтажна паста с твърди смазочни частици против корозия и корозия от налягане, против триене и разяждане. Многоцелева, високо-производителна смазка за плъзгащи и ролкови лагери във всички индустриални области.
За всички смазочни точки, където се засрещат следните двойки материали: Желязо/желязо, желязо/друг метал, друг метал/друг метал, при ниски и средни скорости. За високо статично и динамично натоварени лястовичи и други видове водачи, за механични регулиращи устройства и навсякъде, където е необходимо да се осигури плавен пуск и движение на повърхностите. Много добра защита против корозия от триене и корозия от налягане, т.е. в най-взискателните случаи на приложение. Предотватява приплъзване в пневматичните цилиндри, засилва ефекта на затягане на инструментите в металообработващата промишленост.

© 2021 Igor Albreht contact