Производство на Цимент

Lubbar
LubBar
Високо-производителни твърдо-гресни пръти със синтетични сгъстители, органични и неорганични съставки, образуващи твърд метален слой, за смазване на ротационни пещи и сушилни. Твърдият предпазен филм по повърхността на пълначните пръти и отворите на ринга осигурява максимална защита от износване и намалява триенето при много високи температури, удължава експлоатационния живот на пещите, предпазва от повреда заварките на пълначните пръти.
Stacks Image 3007
TURMOPAST TAS - C semifluid
Противозапичаща паста за температури до 1100 С, като над 200 С преминава в сухо мазане. Предлага се под формата на паста и полу-течност. С отлична товароносимост и защита от износване, нисък коефициент на триене, добра адхезивност против запичане на болтове, панти и болтови връзки, както и за бавно-оборотни лагери, ексцентрици, шпиндели и вериги. При много високи температури се изпарява без остатък и отлагания. При първо полагане смазочната точка да е суха и без мазнини. При ролкови лагери на сушилни камери се пълни 1/10 от пространството между вътрешния и външния пръстен, с равномерно нанасяне.
Stacks Image 3014
TURMOGEARGREASE B 0
Полу-течна, адхезивна смазка с графит. Лесно се нанася. Не капе при високи температури и не се разпръсква при високи периферни скорости. Лесно изпомпваема при ниски температури, устойчива на вода, предпазва от износване. За високо-мощностни съоръжения в циментовото и мелничното производство, както и за ротационни пещи, за отворени редуктори и зъбни венци, произведени от Krupp-Polysius, KHD, F.L.Smidth, Fuller и други, за производството на захар, за въжета.

© 2020 Igor Albreht contact